Home » Leveringsmogelijkheden

Leveringsmogelijkheden

 

BABALOU zorgt voor een zo snel mogelijke levering.

U heeft de volgende keuze mogelijkheden:

  • Verzenden naar een gekozen adres: € 5,70 tot 5 kg (via Bpost)
  • Verzenden naar een gekozen adres + verzekering: € 6,70 tot 5 kg (Uw pakketje wordt hierbij beschermd/verzekerd tegen beschadiging of verlies tot een waarde van 500€)
  • Verzenden naar een postpunt of postkantoor: € 4,70 tot 5 kg
  • Verzenden naar een postpunt of postkantoor + verzekering: € 5,70 tot 5 kg (Uw pakketje wordt hierbij beschermd/verzekerd tegen beschadiging of verlies tot een waarde van 500€)
  • Verzenden naar Nederland: € 7,00 (via PostNL)
  • Afhalen op adres van Babalou: Hoogstraat 50b, 9280 Denderbelle (Lebbeke)

 

Leveringsvoorwaarden – Algemene voorwaarden

BABALOU zorgt voor een zo snel mogelijke levering van de bestelde artikelen binnen de 7 werkdagen na ontvangst van betaling, tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken. Uiterlijk binnen 30 dagen zullen de goederen worden geleverd, zo niet heeft de klant de mogelijkheid zijn bestelling te annuleren. Er wordt een verzendbevestiging gestuurd door BABALOU aan de afnemer op het moment dat de tweedehands baby- en kinderkleding toegezonden wordt.

Artikelen worden verzonden via Bpost tegen een vergoeding ten koste van de afnemer.
Verzendkost naar een gekozen adres: € 5,70 tot 5kg
Verzendkost naar een postpunt of postkantoor: € 4,70 tot 5 kg
Voor Nederland wordt standaard € 7,00 gerekend voor verzend- en handlingskosten via PostNL.
Zwaardere artikelen dienen afgehaald te worden op het adres van BABALOU of kan geleverd worden door BABALOU zelf. (beiden mogelijk na afspraak)
De gewone bestelling kan ook worden afgehaald op het adres van BABALOU. Dit is enkel mogelijk na afspraak.
De bestelling kan worden geleverd door BABALOU tegen een vaste vergoeding en enkel mogelijk na afspraak.

Als plaats van levering geldt het adres dat de klant aan BABALOU via de webshop kenbaar heeft gemaakt. De aanbieder en eventueel de afnemers die regelmatig artikels via de webshop bestellen en/of aanbieden, dienen BABALOU zelf op de hoogte te stellen per mail van een adreswijziging.

De klant is verplicht de door BABALOU geleverde kleding af te nemen op het moment dat deze aan hem ter beschikking wordt gesteld. Indien de afnemer afname weigert of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies die noodzakelijk zijn voor de levering, is BABALOU gerechtigd de kleding op te slaan voor rekening en risico van de afnemer en dit voor een termijn van 30 dagen. Hierna worden de goederen eigendom van BABALOU.

BABALOU garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg wordt besteed.